Ēdienu piegāde Rīgā caur app Wolt un wolt.com!

Šokolādes proteīna bumbiņu recepte (vegāniskas un bezglutēna)

1

Vai esi garšīgas, veselīgas un viegli pagatavojamas uzkodu receptes meklējumos, lai jau laicīgi sagatavotos mērķu sasniegšanas maratonam, kas strauji tuvojas? Ja,  jā, šīs šokolādes proteīna bumbiņas būs ideālais našķis. Šīs proteīna bumbiņas ir ne tikai ļoti gardas, bet arī proteīniem un antioksidantiem bagātas.

Mūsdienās ir daudz maldinošu un nepareizu priekšstatu par proteīniem, bet ir skaidrs, ka proteīni ir būtiski labai veselībai. Cilvēka ķermenim tie ir nepieciešami, lai veidotu matus, asinis, saistaudus, enzīmus un daudz ko citu.

Lai palielinātu uzņemto proteīna dienas devu, svarīgi ieturēt proteīniem bagātas maltītes un papildināt tās ar proteīniem bagātām uzkodām. Šīs gardās šokolādes proteīna bumbiņas ir pagatavotas no mūsu kakao proteīna batoniņiem, kas pārklāti ar proteīniem bagātinātu šokolādi un grauzdētām mandelēm vēl patīkamākam garšu ceļojumam un papildus veselīgo tauku devai. Šīs šokolādes proteīna bumbiņas ir ideālas, pilnvērtīgas uzkodas papildus proteīna uzņemšanai baudāmā veidā.

Šīs vegānās bezglutēna šokolādes proteīna bumbiņas būs garda uzkoda jebkurā dzīves situācijā.

Sastāvdaļas

8 bumbiņām

Gatavošanas process

  1. Pannā, uz cepamā papīra, izklāj mandeles un liek cepeškrāsnī grauzdēties apmēram 10-12 minūtes 180°C grādos (svarīgi tās uzmanīt, jo tās viegli piedeg!). Mandeles izņem no krāsns un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  2. Veido proteīna bumbiņas – sadala katru The Beginnings kakao proteīna batoniņu divās daļās un uzveļ bumbiņu, katrai vidū ieliekot grauzdētu mandeli. Bumbiņas ieliek ledusskapī, lai paliek stingras.
  3. Tikmēr izkausē šokolādi. Katliņā ielej aptuveni 2 cm ūdens un ievieto karstumizturīgu bļodiņu. Bļodiņā ieber tumšo šokolādi (pārliecinieties, lai šokolāde nesaskaras ar ūdeni!). Šokolādi ieteicams ik pa laikam apmaisīt. Kad tā izkususi, pievieno kokosriekstu eļļu, proteīna pulveri un aptuveni ēdamkaroti sasmalcinātu grauzdētu mandeļu. Masu kārtīgi samaisa.
  4. Bumbiņas izņem no ledusskapja un izviļā šokolādē, izmantojot karoti vai dakšu, lai iegūtu vienmērīgu šokolādes kārtu visapkārt. Bumbiņas novieto uz cepamā papīra, lai šokolāde atdziest un sacietē. Šis ir arī īstais brīdis, kad bumbiņas dekorēt – apbērt ar izvēlētajiem papildinājumiem.
  5. Bumbiņas uz apmēram stundu ievieto atpakaļ ledusskapī, lai sastingst. Pārpalikumus uzglabā ledusskapī.

Pagatavo šokolādes proteīna bumbiņas un izbaudi tās pēc treniņa, kā gardu uzkodu vai atpūšoties starp darbiem.

Izskaties un jūties labi!

Saistītie jaunumi

Padalies ar ziņu!

Nosūti ziņu draugiem!