Ēdienu piegāde Rīgā caur app Wolt un wolt.com!

Ātra un garda bez siera dip mērce

bezsieradipmerce

The Beginnings vēstneši nepārstāj pārsteigt!

Viena no vēstnesēm ir burvīgā Aiva Kurma, kura izceļas ar recepšu bagāto Instagram @svaigs.sakums. Tiklīdz brīnumi notiek viņas virtuvē, tas aizceļo arī līdz mums.

Šoreiz, Aiva dalās ar bez siera dip mērces recepti! 

Piektdienas vakaros gribas čipsīšus, atzīstos, ka uz tiem mēdzu pagrēkot, izvēlos gan kukurūzas tortillas vai humusa čipsus. Bet šodien atkal sveicieni no @the_beginnings, jo šie čipsi padarījuši grēka vakarus par bezgrēka vakariem.

Vairāk par The Beginnings produktiem uzzini un iegādājies e-veikalā!

Tie gatavoti līdz 45 grādu temperatūrai, nav pievienoti konservanti un citi atkarību izraisoši brīnumi, arī glutēns nav paslēpts. Nu vispār veselīgi, jo pagatavošanas procesā nav pazaudējuši visu savu labumu. Mani favorīti- biešu! Un nemaz nerunāsim par sīpolu krekeriem. (aizstāj man sīpolu barankas ). Jā, un esmu padomājusi par mērcīti, jo vajag taču kaut kur pamērcēt.

Sastāvdaļas:

  • 1 liels saldais kartupelis
  • 1 sīpols
  • 2 kiploka daivinas
  • 50ml ūdens
  • Ķiploku sāls
  • 3 ēd.k.Rauga pārslas
  • 2 ēd.k. olīveļļas
  • 1 ēd.k. Citronu sulas

Bez siera dip mērce

  1. Katliņā ielej nedaudz olīveļas un liek apcepties sagrieztus sīpolus un ķiploku.
  2. Pievieno kubiņos sagrieztu saldo kartupeli un 50ml ūdeni. Ļauj sautēties līdz saldais kartupelis stipri mīksts. Atdzesē.
  3. Tad liek blenderī, pievieno olīveļļu, rauga pārslas, sāli, piparus, citronu sulu un blenderē līdz viendabīgai mērces konsistencei- var pievienot vēl olīveļļu vai ūdeni, ja  vēlas šķidrāku.

Sierīgi! Pagrēkojam negrēkojot!? Iet roku rokā ar Beginnings čipsīšiem!

Neaizmirsti piesekot @svaigs.sakums, lai iepazītu daudz citas krāšņas receptes.

Izskaties un jūties labi!

Saistītie jaunumi

Padalies ar ziņu!

Nosūti ziņu draugiem!